Pogoji koriščenja darilnih bonov

Splošni pogoji unovčitve darilnega bona

Splošni pogoji unovčitve darilnega bona Family Fun Pohorje

Izdajatelj darilnega bona je SABINA ŽAMPA S.P., apartmaji Family Fun Pohorje. Darilni boni so na voljo v poljubnih zneskih. Naročite jih lahko preko elektronske pošte: info@family-fun.si.

 1. Darilni bon je dokument, ki ga podjetje izda proti plačilu v obliki listine in se ga obravnava kot plačilno sredstvo.
 2. Vplačilo darilnih bonov je možno opraviti v skladu z dogovorom: Plačilo ob rezervaciji (ponudba ali predračun) – s predhodnim nakazilom: V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko ponudbe/predračuna, sporočite ob oddaji naročila darilnega bona. S to ponudbo nato (preko elektronskega bančništva, na poštnem ali bančnem okencu…) plačate naročen darilni bon. Ko bo plačilo razvidno na našem računu, vaše naročilo obdelamo do konca in zagotovimo dostavo/prevzem darilnega bona. ALI plačilo z gotovino ob prevzemu na lokaciji SABINA ŽAMPA S.P., apartmaji Family Fun Pohorje, Falska cesta 18, 2342 Ruše: V primeru, da želite darilni bon osebno prevzeti in plačati na našem naslovu vas naprošamo, da nas poprej kontaktirate, da se dogovorimo za termin prevzema.
 3. Darilni bon Family Fun Pohorje lahko imetnik unovči s potrjeno rezervacijo preko elektronske pošte info@family-fun.si. Čas veljavnosti darilnega bona je natisnjen na darilnem bonu.
 4. Darilni bon lahko unovči imetnik bona, brez kakršnekoli identifikacije.
 5. Darilni bon preneha veljati ob unovčitvi, s potekom veljavnosti darilnega bona ali iz razlogov v točki 10. in 11., v teh splošnih pogojih.
 6. Darilni bon imetnik unovči tako, da bon predloži kot plačilo ob prihodu v apartmaje. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. Če je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona se razlika do polne vrednosti bona ne vrača.
 7. Imetnik darilnega bona lahko darilni bon prenese na tretjo osebo brez omejitev. Prenos se opravi z izročitvijo darilnega bona. Nov imetnik s prenosom pravic iz darilnega bona pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik.
 8. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.
 9. Na darilnem bonu ni dovoljeno ničesar pisati, brisati, črtati ali popravljati. V nasprotnem primeru se šteje darilni bon za neveljavnega.
 10. Izdajatelj darilnega bona lahko darilni bon zavrne, če ugotovi, da je darilni bon ponarejen, popisan, ali poškodovan do stopnje, da se vsebine bona ne da razbrati ali da ob predložitvi manjka več kot 49 % površine celotnega darilnega bona.

Pritožbe in spori

 • Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.
 • V primeru pritožb, sporov, težav, se kupec na ponudnika lahko obrne na telefonsko številko 031/865-278, ali po elektronski pošti na info@family-fun.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
 • Na vse pritožbe se ponudnik odzove po elektronski pošti ali telefonsko v najkrajšem možnem času in v okviru zakonskih obvez glede na vrsto pritožbe.
 • Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
 • V kolikor spora ni mogoče rešiti, je za reševanje spora pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.
  Sabina Žampa s.p., apartmaji Family Fun Pohorje. v skladu z ZlsRPS objavlja tudi elektronsko povezavo na evropsko platformoza spletno reševanje potrošniških sporov: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Pravno obvestilo

Spletna stran https://family-fun.si/ in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

SABINA ŽAMPA S.P., apartmaji Family Fun, Kidričeva ulica 16, 2342 RUŠE, info@family-fun.si; 031/865-27.